Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Pedagojik Formasyon Birimi

Online Ödeme Sistemi [Alttan_Ders_Alma]

ONLİNE ÖDEME UYARILARI:

1- Ödeme işlemlerinde kredi kartı bilgilerinizi giredikten sonra açıklama bölümüne kayıt yenileyeceğiniz programın adı (Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı), adınızı ve soyadınızı ve T.C. Kimlik Numaranızı örnekteki gibi mutlaka yazınız. Açıklama bölümüne bu bilgileri yazmadığınız takdirde kayıt yenileme işleminiz gerçekleştirilmeyecek ve ödediğiniz ücret iade edilmeyecektir.

Açıklama: Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı, Ad SOYAD, T.C. 12345678910 şeklinde yazılmalıdır.

2- Kredi kartı ile ödeme işlemini tamamladıktan sonra karşınıza çıkan ödeme bilgileri ekranının çıktısını alarak 27 Şubat 2020 - 04 Mart 2020 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimine mutlaka teslim ediniz.

3- Ödeme yaptıktan sonra "Ödeme Başarı ile Tamamlandı" şeklinde karşınıza çıkan sayfayı Ctrl+P tuşlarına birlikte basarak yazdırınız. Yazdırdığınız bu sayfaya Adınızı, Soyadınızı ve T.C. Kimlik numaranızı elle yazarak Eğitim Fakültesi Dekanlığına ulaştırınız. Bu belgeyi dekanlığımıza ulaştırmadığınz takdirde kaydınız yenilenmeyecek ve ödediğiniz ücret iade edilmeyecektir.

4- Lütfen yukarıda bahsedilen hususları önemle dikkate alarak aşağıda yer alan sanal postan ödeme işleminizi gerçekleştiriniz (Paraf Kartınız varsa taksit seçeneklerinden yararlanabilirsiniz).

5- Ödenecek Tutar Kalınan Dersin Ücreti TL

   A- Eğitim Bilimine Giriş: 136 TL

   B- Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme: 136 TL

   C- Öğretim İlke ve Yöntemleri: 136 TL

   D- Öğretmenlik Meslek Etiği: 136 TL

   E- Eğitim Psikolojisi: 136 TL

   F- Sınıf Yönetimi: 136 TL

   G- Karakter ve Değerler Eğitimi: 136 TL

   H- Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım: 272 TL

   I- Özel Öğretim Yöntemleri: 272 TL